"Content isn't king. It's the kingdom"

Als je ergens binnenkomt als persoon heb je meestal maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Dat geldt ook voor de online kanalen waar je bedrijf actief is, zoals je website of social media kanalen. Content is het eerste wat je op een website of op de social media kanalen ziet, daarom is content marketing en een bijbehorende content strategie van groot belang om een goede indruk bij de bezoeker achter te laten. 

Vertel je verhaal aan de buitenwereld

Geweldige content, dat is wat je wilt. Dat alle content uit jouw organisatie waardevol is voor je klanten en voor jou. Op die manier zorg je voor een betere service, goede relaties, loyaliteit en een betere conversie. Niet alleen met tekst, maar ook met afbeeldingen, video’s en bijvoorbeeld infographics vertellen wij het verhaal van jouw bedrijf aan je bezoekers.

Waarom 

Content wordt vaak onderschat, en dat is onterecht. Content kan je als bedrijf op verschillende manieren helpen in het behalen van je (online) KPI’s. Je bezoeker moet zich aangetrokken voelen tot hetgeen hij ziet en leest om uiteindelijk tot de gewenste actie over te gaan, maar ook in de ogen van de zoekmachines krijgt content een steeds prominentere rol. Het hebben van SEO vriendelijke content zorgt tevens voor meer bezoekers op je website. Om content marketing op de juiste manier in te zetten heb je een goede content strategie nodig.

Neem contact op

Hoe

Het vertellen van een goed verhaal voor jouw doelgroep is een behoorlijke uitdaging.  Met unieke, relevante content kun je als bedrijf autoriteit claimen in jouw specialisme. Wij helpen je met een online brand identity. Wat is de tone-of-voice die past bij jouw doelgroep en hoe kunnen we die middels woord en beeld het beste aanspreken?

Als content specialist zorgen we er voor dat we met een heldere strategie, de juiste tone-of-voice en kanalen de juiste aanpak creëren voor jouw bedrijf om concreet aan de slag te gaan. Ook helpen we je met het creëren van de juiste content in woord en beeld of geven we een training op maat.

Wil jij ook een goede indruk maken online? Neem contact op met onze content specialisten voor die goede eerste indruk.

Rotterdam

Den Bosch

mautic is open source marketing automation