Stel je voor: je online doelstellingen zijn geformuleerd en alle online kanalen zijn optimaal ingericht om de doelgroep te kunnen bereiken, check. Maar hoe weet je nu of de opgestelde doelen het ook goed doen? Liggen we op schema? Of moeten we bijsturen om de doelen te kunnen halen? Tijdens de KPI workshop vertalen wij de online business doelen naar ‘Key Performance Indicators’ (KPI’s). Iedere doelstelling krijgt een target zodat we direct kunnen meten of we op koers lopen. KPI’s zijn cijfers waaraan je kunt zien of de online kanalen naar behoren presteren.

€1250,- vanaf
Waarom een KPI workshop?

Het is voor consultants, managers en het online team van je organisatie belangrijk om te sturen op KPI’s, want door relevante KPI’s kun je zien of je op schema ligt bij het behalen van je online businessdoelstellingen. Met een KPI workshop kun je samen met de personen die verantwoordelijk zijn voor het behalen van de (online) doelstellingen KPI’s formuleren die uiterst bruikbaar zijn om goed te kunnen sturen op de online businessdoelen. Daarnaast leren we jou om deze KPI’s op een juiste manier te interpreteren en bij te stellen waar nodig.

Waaruit bestaat de KPI workshop?

De KPI workshop is een praktische en interactieve workshop die bestaat uit theorie, methodes, vaardigheden en technieken met betrekking tot Key Performance Indicators. We gaan jou helpen bij het definiëren van KPI’s of helpen ze aan te scherpen. Daarnaast bekijken we direct welke acties we moeten uitvoeren om opgestelde KPI’s te behalen. Meteen praktisch bezig zijn dus, zodat je weet waar je de volgende dag aan kunt werken. Wij streven ernaar om KPI’s op te stellen die direct geïmplementeerd kunnen worden in het bedrijf.

Wil jij voor je organisatie relevante KPI’s bepalen die van toegevoegde waarde zijn om je huidige prestaties te optimaliseren? Neem contact met ons op.

Bijpassende Producten

Andere met dezelfde vraag kozen ook
Terug naar boven

Rotterdam

Den Bosch

mautic is open source marketing automation