Het idee dat emailmarketing oubollig en vervangen is door social media is een grote misvatting.

Emailmarketing is efficiënt, geeft onmiddellijk resultaat, is doelgericht, gemakkelijk, makkelijk te meten en bovendien ook nog goedkoop.

E-mailmarketing is een vorm van direct marketing die voor alle organisaties makkelijk toegankelijk en beschikbaar is. Een zeer krachtige emarketing tool die helpt om relaties te beheren en/of omzet te verhogen.

Emailmarketing helpt je als bedrijf bij het vergroten van de afzetmogelijkheden. Afhankelijk van de doelstellingen kun je je als bedrijf focussen op meer bezoekers, verkopen of realiseren van leads. Naast het stimuleren van verkoop is het ook belangrijk om de dialoog aan te gaan met je (potentiële) klanten.

Neem contact op

Gericht, relevante informatie versturen naar je ontvanger op basis van interesses, maar ook op de ‘lifecycle’ van je klant. Bij een goede inzet van emailmarketing zal iemand sneller en frequenter een (herhaal)aankoop doen

Lighthouse helpt klanten bij het opzetten van nieuwsbrieven, customer lifecycle mailings en het bedenken van emailmarketing campagnes. Naast het inrichten en opstellen van mailings adviseren wij bedrijven ook bij het vergroten van de database en het verzenden van de mailings.

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt en wil jij ook meer rendement halen uit klanten? Neem dan contact met ons op.

Rotterdam

Den Bosch

mautic is open source marketing automation