Display Advertising

De bekendste vorm van adverteren met Google Adwords is via de tekstadvertenties binnen de zoekresultaten. Daarnaast kunt u echter ook adverteren met tekst- en beeldadvertenties op andere websites via Display Advertising, wat vooral effectief is voor branding doeleinden.

 

€1000 vanaf
Meer merkbekendheid met Display Advertising

Tekstadvertenties binnen Google Adwords worden vooral ingezet met het doel om conversies te genereren. Dit kan bijvoorbeeld een verkoop, lead of download zijn. Beeldadvertenties zijn hiervoor minder geschikt, maar zijn wel heel effectief om bijvoorbeeld een grotere merkbekendheid te realiseren.

Gerichte targeting in het Display netwerk

Binnen Google Adwords kun je heel gericht doelgroepen en websites targeten met beeldadvertenties. Zo kun je de beeldadvertenties bijvoorbeeld alleen tonen op contextueel relevante websites, aan mensen met bepaalde interesses of op basis van specifieke demografische kenmerken.

Ook kun je hiermee heel eenvoudig mensen targeten die je website al eens eerder bezocht hebben via Remarketing. Als mensen vervolgens een website bekijken die advertenties toont kunnen zij hier je advertentie tegenkomen.

Bijpassende Producten

Andere met dezelfde vraag kozen ook
Terug naar boven

Rotterdam

Den Bosch

mautic is open source marketing automation