De uitspraak ‘SEO is dood’ kom je regelmatig tegen. Dit klopt misschien voor de traditionele (black hat) SEO technieken zoals het uitwisselen van links. Maar een goed geoptimaliseerde website voor Google is nog steeds van levensbelang. En voor veel websites valt hier nog winst te behalen!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten om een webpagina hoog te laten scoren in de organische resultaten van een zoekmachine. Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine adverteren (Google Adwords).

SEO tips & trucs

Hoe kom ik hoger in Google? Dit is misschien wel de meest gestelde vraag van veel Online Marketeers. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is echter geen kwestie meer van trucjes waarmee je direct bovenaan in Google komt te staan. Bovendien wordt het zoekalgoritme van Google continue aangepast en komen er steeds andere factoren bij die een rol spelen.

Neem contact op

Optimaliseren is dus een continue proces. Daarnaast is het ook een lange termijn proces. Door vandaag aanpassingen door te voeren sta je morgen niet ineens een positie hoger. Daarnaast zit de concurrentie ook niet stil, want stilstand is achteruitgang.

SEO advies

Onze SEO specialisten helpen je graag verder met het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Dit kan in de vorm van een adviserende rol. Maar ook het doorvoeren van de nodige aanpassingen kunnen wij voor je oppakken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bijpassende oplossingen

voor search engine optimisation

Rotterdam

Den Bosch

mautic is open source marketing automation