Op het gebied van zoekmachine optimalisatie speelt content een belangrijke rol. Goede teksten doen zo veel meer dan alleen informeren. Met de perfecte tekst zorgt je bijvoorbeeld voor betere service en een hogere conversie. Maar daarnaast moet de content ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Met zoekmachine vriendelijke content scoor je namelijk hoger in Google.

€1600 vanaf
Zoekmachine vriendelijke content

Met goede content alleen ben je er dus nog niet. Zonder publiek heb je er namelijk niets aan. De content moet dus allereerst vindbaar zijn om gelezen te kunnen worden. Daarom optimaliseren onze copywriters de teksten ook voor zoekmachines.

We houden ons hierbij altijd strak aan de laatste SEO richtlijnen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de juiste keywords en uitnodigende metateksten. Zo zorgen wij ervoor dat je met de juiste content meer bezoekers naar je website krijgt.

SEO Copywriting training

Willen jij en/of je medewerkers betere content schrijven die geoptimaliseerd is voor zoekmachines? Naast content creatie kunnen wij ook content trainingen verzorgen waarna jullie direct aan de slag kunnen met het creëren van zoekmachine vriendelijke content.

Bijpassende Producten

Andere met dezelfde vraag kozen ook
Terug naar boven

Copywriting

Rotterdam

Den Bosch

mautic is open source marketing automation