Google Business

Lokale zoekresultaten worden steeds belangrijker, vooral op mobiele apparaten. Ruim de helft van de zoekopdrachten in Google wordt momenteel al op een mobiel apparaat gedaan. Heb je een of meer fysieke vestigingen? Dan is het enorm belangrijk om ook in lokale zoekopdrachten goed naar voren te komen met een bedrijfsvermelding.

€460 vanaf
Google Mijn Bedrijf

Door een bedrijfspagina aan te maken binnen Google Mijn Bedrijf (Google My Business) kun je als bedrijf getoond worden bij relevante lokale zoekopdrachten. Deze bedrijfsvermelding kan geplaatst worden tussen de zoekresultaten in Google en op Google Maps. Dit is vooral interessant voor lokale ondernemingen en bedrijven met meerdere fysieke vestigingen.

Beter vindbaar in lokale zoekresultaten

Maar met alleen het aanmaken van een bedrijfspagina ben je er nog niet. Waar Google voorheen nog 7 bedrijven toonde bij een lokale zoekopdracht, is dit sinds augustus 2015 gereduceerd tot slechts 3 bedrijven. Om zichtbaar te blijven binnen de lokale zoekresultaten moet je dus in deze top 3 zien te komen.

Om beter te scoren bij lokale zoekopdrachten met je bedrijfspagina of website is er dus meer nodig. Belangrijke factoren hierbij zijn bijvoorbeeld content, reviews, (lokale) linkbuilding en beeldmateriaal. Wil je beter zichtbaar zijn met je bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Bijpassende Producten

Andere met dezelfde vraag kozen ook
Terug naar boven

Rotterdam

Den Bosch

mautic is open source marketing automation