Door zoekmachine optimalisatie (SEO) ben je beter vindbaar in de zoekmachines. Hiermee vergroot je automatisch de organische traffic (onbetaald verkeer) naar je website. Wil je een goed en objectief beeld krijgen hoe goed je website is geoptimaliseerd voor zoekmachines? Maak dan gebruik van onze SEO-scan.

€1200

Met deze uitgebreide scan brengen wij in kaart hoe de website presteert aan de hand van de belangrijkste SEO factoren. Op basis van deze scan krijg je een uitgebreid adviesrapport waarmee je direct aan de slag kunt met zoekmachine optimalisatie. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen en/of volledig ontzorgen.

De SEO Scan bestaat uit de volgende 3 onderdelen:

  1. Techniek: Dit is de technische basis van de website die op orde moet zijn. We kijken hier o.a. naar de sitestructuur, broncode, sitemaps, webserver, laadtijd en redirects.
  2. Content: De content bestaat uit alle informatie op een website, waaronder teksten, afbeeldingen en video’s. We letten hierbij o.a. op het juiste gebruik van trefwoorden, alt-tags, heading tags en meta tags.
  3. Autoriteit: De autoriteit van website pagina’s wordt vooral bepaald door de externe linkstructuur maar ook de interne linkstructuur. Daarnaast spelen Social Media hierbij een rol.

Vraag direct een SEO scan aan!

Bijpassende Producten

Andere met dezelfde vraag kozen ook
Terug naar boven

Rotterdam

Den Bosch

mautic is open source marketing automation