SEO optimalisatie

Een betere positie in de zoekmachines is een proces van continue optimalisatie. Wij kunnen je hierbij volledig ontzorgen door regelmatig de website te optimaliseren. Hierdoor wordt deze steeds beter gevonden in zoekmachines.

€1000 vanaf
Techniek

Techniek vormt de basis van een website. Deze moet dan ook in orde zijn zodat Google in staat is de website goed te indexeren. Heb je bijvoorbeeld al een sitemap en een robots.txt bestand? Is de HTML, Jacascript en CSS code van de website ‘schoon’ en geoptimaliseerd voor een snelle laadtijd? En hoe ga je om met meertalige websites?

Wij helpen je om de technische basis van de website goed te zetten waar je vervolgens verder op kunt bouwen.

Content

Een bekende uitspraak is ‘Content is King’, en hoewel dit misschien cliché is klopt het wel. Met goede, unieke en relevante content kun je vaak het verschil maken en de concurrentie achter laten.

Maar wat is nu eigenlijk waardevolle en relevante content? Welke zoekwoorden moet je gebruiken en hoe vaak? En hoe zorg je er voor dat de content op een consistente manier wordt gecreëerd en daarnaast ook onder de aandacht komt van de juiste doelgroep?

Onze content specialisten geven je graag advies. Ook kun je bij ons terecht voor professionele copywriters die de volledige content creatie voor je uit handen nemen.

Autoriteit

Bij autoriteit wordt vaak gelijk gedacht aan linkbuilding. Dit was vroeger inderdaad de manier: het hele algoritme van Google was hierop inricht. Heel simpel gezegd: hoe meer backlinks (inkomende links vanaf andere websites) je had hoe hoger je scoorde.

Tegenwoordig is het niet meer zo eenvoudig. Uiteraard spelen links nog steeds een rol, maar de nadruk ligt veel meer op de kwaliteit en relevantie van een link dan de kwantiteit. Maar ook de interne linkstructuur is erg belangrijk. En Social Media spelen de laatste jaren ook een rol om de populariteit van een website te bepalen.

Op al deze gebieden helpen wij je graag met het optimaliseren van je website, zodat je meer relevante bezoekers vanuit Google naar je website krijgt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bijpassende Producten

Andere met dezelfde vraag kozen ook
Terug naar boven

Rotterdam

Den Bosch

mautic is open source marketing automation