Usability Expert Review

Stel je voor: je bent al een aantal jaren ‘online aanwezig’. Je hebt een website of webshop en deze draait prima maar je vraagt je af of je het optimale resultaat uit je online activiteiten haalt. Een usability expert review geeft veel inzicht over de knelpunten en drempels van jouw website of webshop. Dat kan variëren van ‘laaghangend fruit’ tot ingrijpende strategische veranderingen. Een ideale kickstart om de conversie te verhogen.

 

€1200
Wanneer heb ik een expert review nodig?

Een usability expert review is een ideaal middel voor de online marketeers die snel willen weten of zij het optimale uit hun website of webshop halen. Lighthouse werkt volgens de mentaliteit ‘Het kan altijd beter’, en wij worden dan ook graag uitgedaagd om voor jou op zoek te gaan naar de belangrijkste verbeteringen. Zie het als een second opinion voor je online platform.

Wat wordt er bij een usability expert review gedaan?

Tijdens de usability expert review nemen onze usability en user experience experts jouw website of webshop onder de loep. We doen dat middels onze online scorecard die wij ontwikkeld hebben in onze jarenlange ervaring op gebied van usability heuristieken, conversie optimalisatie en user experience trends.

Wat krijg ik bij een usability expert review?

Wanneer wij een usability expert review  uitvoeren krijg je van ons een heldere rapportage waarin wij onze bevindingen met bijhorende aanbevelingen beschrijven. Wij vinden het belangrijk dat je direct na het uitvoeren aan de slag kunt met het verhogen van de conversie van je website of webshop. Aanbevelingen zijn dus concreet inclusief oplossing en worden gepresenteerd op volgorde van prioriteit. Zaken met een hoge impact en lage effort adviseren we als eerste op te lossen.

Geïnteresseerd in onze kritische, maar gespecialiseerde blik op jouw website of webshop? Neem contact op met één van onze usability of UX specialisten.

Bijpassende Producten

Andere met dezelfde vraag kozen ook
Terug naar boven

Rotterdam

Den Bosch

mautic is open source marketing automation